Новини
20 Березня 2019
847

$1 млрд і більше: Компанії, що заробляють швидше за всіх

Фінансова компанія City Index провела дослідження з метою виявити компанії, які заробляють $1 млрд швидше за всіх у світі

ТОП-32 найбільш “швидких” брендів з отримання доходу розміром в $1 млрд виглядає таким чином.

* Капіталізація емітентів наведена за станом на 15 березня 2019 року

Лідером рейтингу стала найбільша у світі гуртово-роздрібна торговельна мережа Walmart, повідомляє Valuewalk. Ринкова капіталізація компанії становить $285 млрд, що в 3 рази менше ніж у Apple, який посів друге місце в рейтингу. Трійку лідерів замкнув CVS Health – один з найбільших постачальників рецептурних препаратів в США з капіталізацією близько $72 млрд.

Примітно, що деякі з цих компаній потрапили до списку брендів, які найдовше заробляли свій перший мільйон доларів. Швидше за все, це пов’язано зі зміною споживчих переваг на користь онлайн-компаній (digital companies), які ведуть сьогодні свій бізнес переважно на інтернет-майданчику.


Попри те, що компанії туристичного і телекомунікаційного секторів одні з перших заробили свій перший мільйон, технологічні бренди на кшталт Amazon і Apple генерують нині по кілька мільйонів доларів щотижня.

Нагадаємо, що Джефф Безос знову очолив список найбагатших людей за версією Forbes. А нещодавно Walmart купив ізраїльський стартап Aspectiva.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram