ТЕТЯНА АНДРІАНОВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Nota Group
  • Посада:генеральний директор
  • Діяльність:комплексний супровід бізнесу

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Випускниця КНЕУ ім. В Гетьмана за спеціальністю “правознавство”, магістр ділового адміністрування, а сьогодні студентка в Берлінському університеті імені Штайнбайса, Тетяна Андріанова розпочала кар‘єру в компанії одного з найбагатших бізнесменів українського ІT-ринку. В компанії “Інформаційні комп’ютерні системи” (згодом — “Інком”), яку заснував Олександр Кардаков, вона управляла юридичними питаннями. У 2004 р. наполеглива юристка отримала свідоцтво адвоката, вже за рік очоливши юридичну службу, що обслуговує всі активи групи компаній “Октава”. 2007 року пані Тетяну призначено директором із правових питань групи компаній “Октава”.

Вже за десять років Тетяна Андріанова очолила компанію Nota Group, що спеціалізується на комплексному правовому, фінансовому, бухгалтерському, кадровому операційному супроводженні бізнесу, а також на побудові функції корпоративної безпеки та форензику.

У 2018-му видання Strategic Business Review визнало Nota Group одним з лідерів українського ринку аутсорсингових компаній України. Саме це Тетяна Андріанова вважає одним з важливих досягнень минулого року.

Пані Тетяна має значний досвід побудови ефективних систем корпоративного управління, структурування угод зі злиття та поглинання, управління та реструктуризації активів. Вона постійно розвивається професійно. У 2017 р. Тетяна Андріанова стала членом правління Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України та успішно розвиває цей напрямок, є автором курсу “Побудова функції корпоративної безпеки у великих холдингових структурах”. А минулого року пані Андріанова увійшла до правління відділення ASIS в Україні, що імплементує кращі світові стандарти і практики безпеки.

Тетяна Андріанова бере участь у формуванні молодого покоління юристів, ініціює та підтримує різноманітні волонтерські проекти. Вільний час присвячує власним захопленням — гірським лижам, туризму й музиці. У відповідь на запитання про життєве кредо вона цитує Оноре де Бальзака: “Щоб дійти до мети, треба перш за все йти”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram