Новини
11 Березня 2022
1 121

Держспецзвʼязку: Українські оператори відновлюють зв’язок

Надання інтернет-послуги у Київській області повністю відновлено після аварії

У Харкові мобільні оператори відновлюють інфраструктуру з метою покращення мобільного звʼязку, у Херсоні покриття Київстар становить 96%, Vodafone — 93%, Lifecell — 82%, повідомляє Держспецзв’язку.

“Оператори мобільного звʼязку та інтернет-провайдери в Україні працюють стабільно та продовжують надавати послуги електронних комунікацій.

У Харкові мобільні оператори відновлюють інфраструктуру з метою покращення мобільного звʼязку.

У Херсоні покриття Київстар становить 96%, Vodafone — 93%, Lifecell — 82%.

У Мелітополі, Чернігові та Сумах проводяться відновлювальні роботи, після того, як окупант намагався знищити інфраструктуру та залишити місця без звʼязку”, — йдеться у повідомленні.

Критична інфраструктура АТ “Укртелеком” працює.

“Через низку пошкоджень магістральних ліній був тимчасово відсутній доступ до інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Надання послуг — уже відновлено у Запорізькій області, роботи з відновлення у Херсонській та Миколаївській областях завершуються”, — кажуть у відомстві.

Крім цього, протягом доби була пошкоджена інфраструктура, що призвело до відсутності інтернету й телефонії в Чернігівській області.

Надання інтернет-послуги у Київській області повністю відновлено після аварії.

“Також, оператор зняв обмеження швидкості доступу до інтернету в усіх областях, окрім Сумської — там пріоритет надається на критичні потреби ЗСУ та обʼєктам критичної соціальної інфраструктури. Загальна кількість регіональних вузлів зв’язку, що працюють — 75%”, — додають в Держспецзв’язку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram