Новини
27 Червня 2024
17

З’явився ще один український єдиноріг

Компанія Creatio залучила $200 мільйонів

Компанія Creatio, розробник no-code платформи для автоматизації бізнес-процесів та CRM, залучила $200 млн капіталу при оцінці $1,2 млрд, пише AIN.ua.

Таким чином, Creatio стала шостим єдинорогом з українським корінням після GitLab, People.ai, Grammarly, Unstoppable Domains та airSlate. Засновницею та CEO Creatio є киянка Катерина Костерева, яка зараз мешкає та будує бізнес у Сполучених Штатах.

Піднятий раунд включає як первинний капітал, так і вторинні продажі. Міноритарний раунд фінансування очолили Sapphire Ventures за участю StepStone Group. Крім HC, до інвестування долучився й поточний інвестор Volition Capital.

Отримані кошти Creatio спрямує на посилення глобальної експансії компанії — зараз вона безпосередньо присутня у 25 країнах, включаючи великий R&D-центр у Києві. Головний офіс компанії розташований у Бостоні (США).

При цьому сторони угоди запевнили, що стратегія, візія та менеджмент компанії залишаються незмінними.

У офіційному повідомленні про угоду йдеться, що Creatio щороку демонструє стрімке 50% зростання бізнесу, збільшуючи клієнтську базу та партнерську мережу завдяки розвитку продуктової частини та інвестицій у R&D.

Нагадаємо, українські підприємства за рік заробили 864 мільярди.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram