Новини
20 Квітня 2021
561

Зворотний зв’язок: Бізнес тепер може оцінити роботу закордонних дипустанов України

Також експортери можуть поділитися своїми враженнями від співпраці з ними та надіслати пропозиції

Міністерство закордонних справ України (МЗС) запроваджує систему оцінки бізнесом якості роботи закордонних дипломатичних установ України на економічному напрямку, повідомляє пресслужба МЗС.

“Відтепер українські підприємства можуть заповнити анкету для надання детального відгуку про роботу посольства чи консульства України в економічній сфері”, — повідомив заступник міністра закордонних справ України Дмитро Сенік.

Він нагадав, що 2020 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запровадив ключові показники ефективності для закордонних дипломатичних установ у сфері економічної дипломатії, а влітку 2021 року будуть підбиті перші підсумки роботи для удосконалення роботи МЗС.

“Ми також розглядаємо роботу дипломатичних установ на економічному напрямку як сервіс для українських експортерів. А сервіс не може існувати без отримання та аналізу зворотного зв’язку від клієнта. Переконаний, що лише клієнтоорієнтований підхід може бути успішним та стійким у довгостроковій перспективі”, — зазначив Дмитро Сенік.

І додав, що форма для оцінювання була створена в межах діяльності Ради експортерів та інвесторів при МЗС України. Вона доступна за посиланням на сайті МЗС.

Представники бізнесу мають можливість оцінити якість та оперативність опрацювання своїх запитів за 10-бальною шкалою. Також експортери можуть поділитися з МЗС враженнями від співпраці з дипломатичною установою та надіслати пропозиції щодо покращення роботи з просування економічних інтересів України.

Нагадаємо, українська сільгосппродукція 2020 року отримала доступ на ринки 12 країн, було погоджено 35 експортних сертифікатів і пройдено два аудити ЄС, що стосуються держконтролю за виробництвом риби, м’яса птиці та продуктів з них.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram