Новини
8 Жовтня 2019
620

Зменшують витрати: Thyssenkrupp скорочує адміністративні робочі місця

Звільнення працівників здійснюється в рамках реструктуризації

Німецький промисловий концерн Thyssenkrupp скорочує деякі адміністративні робочі місця, щоб зменшити витрати, який він несе в цій сфері щороку, на суму у понад €2 млрд ($2,2 млрд), повідомляє Reuters, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що скорочуватиметься понад 300 адміністративних посад у підрозділах з виробництва автозапчастин і машинобудування Thyssenkrupp.

У компанії відмовилися від коментарів. Раніше було оголошено щодо планів зі скорочення 6 тис. робочих місць по всій групі.

Повідомляється, що новий генеральний директор Мартіна Мерц обговорить питання про спрощену конфігурацію на зустрічі з топменеджерами, де вона представить більш детальну інформацію про раніше оголошену стратегію щодо спрощення роботи групи.

У травні Thyssenkrupp оголосив про серйозну стратегічну зміну, яка передбачає повний або частковий продаж ліфтового блоку та пошук покупців для його підрозділів, що займаються машинобудуванням, автомобільними запчастинами й суднобудуванням.

Раніше Investory News писали, що понад 2 тисячі робочих місць планує скоротити й ArcelorMittal South Africa, підрозділ гірничо-металургійного концерну ArcelorMittal.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram