Новини
20 Березня 2022
681

Запрацювала платформа для просування сервісних послуг українських компаній за кордоном

Зараз на платформі чотири сектори послуг: IT, креативні послуги, інжиніринг і консалтинг

Офіс з розвитку підприємництва та експорту разом із Marketingi Instituut (Естонія) запустили проєкт із підтримки українського бізнесу Biz For Ukraine. Про це повідомляє пресслужба національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

“Метою проєкту є створення партнерського середовища між українськими та європейськими компаніями для забезпечення робочими проєктами українських фахівців. Таким чином, українські компанії матимуть можливість знайти міжнародні проєкти на ринках країн ЄС, а іноземні компанії — послуги кваліфікованих фахівців з України”, — йдеться у повідомленні.

Зараз на платформі чотири сектори послуг: IT, креативні послуги (графічний дизайн, ілюстрації, дизайн макетів, брендинг та розробка логотипів), інжиніринг (інженерія, 3D-друк та моделювання), консалтинг (консультації з права, геопросторового аналізу, управління базами даних, екологічного консалтингу, стратегічної екологічної оцінки тощо).

Заявки на участь у проєкті подали вже понад 60 українських компаній.

Зазначається, що інформація на сайті проєкту оновлюватиметься двічі на тиждень.

Тим часом українські підприємці Іван Кичатий та Нікіта Оверчик запустили платформу працевлаштування UA Talents для українців, які вимушено переїхали до ЄС чи іншого регіону України через війну (платформа базується у Німеччині).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram