Новини
15 Вересня 2020
803

Загадка від Apple: Чи презентують сьогодні на івенті новий iPhone

Очікуваний захід відбудеться о 20:00 за київським часом

Нещодавно яблучний гігант анонсував, що їх традиційна вереснева презентація гаджетів Apple Event в цьому році відбудеться 15 вересня.

Вперше в історії Apple, під час цієї презентації менеджери компанії можуть не показати нову лінійку iPhone: за попередніми даними, Apple довелося відкласти випуск нового покоління своїх смартфонів через пандемію COVID-19.

Очікується, що на презентації 15 вересня компанія покаже тільки нові смарт-годинники Apple Watch SE та Apple Watch Series 6, а також планшети iPad Air 4 та iPad 8.

Наприклад, про це написав журналіст Bloomberg Марк Гурман. За його даними, про це свідчить те, що на офіційному сайті компанії немає типового слогана, що натякає на конкретні пристрої, а в запрошенні для журналістів є фраза “Час летить”, що може бути відсиланням до годинника.

Випуск нових iPhone 12 варто очікувати тільки у жовтні цього року.

Пряма трансляція Apple Event зі штаб-квартири Apple Park в Купертіно розпочнеться 15 вересня о 20:00 за київським часом. А подивитися презентацію онлайн можна буде на YouTube-каналі Apple.

А поки що відомо, що Apple створила захисні маски, які надасть співробітникам, зокрема консультантам у своїх магазинах. Їх дизайном займалися ті ж люди, які працюють над iPhone та iPad.

Як писали раніше Investory News, за підсумками торгів у четвер, 3 вересня, капіталізація Apple Inc знизилася на 8%, що означає втрату майже $180 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram