Новини
17 Липня 2020
917

Юрій Вітренко пішов з поста виконавчого директора “Нафтогазу”

Ще в травні його попередили про звільнення через два місяці у зв’язку зі скороченням його посади

Юрій Вітренко на своїй сторінці у Facebook заявив, що відпрацював останній день на посаді виконавчого директора НАК “Нафтогаз України”.

“Друзі, сьогодні мій останній день роботи в “Нафтогазі України”. Я прийшов сюди у 2014 році, після революції Гідності. І всі ці роки робив усе, аби захищати нашу з вами гідність та відстоювати нашу енергетичну незалежність”, — написав він.

Вітренко висловив подяку за внесок у “спільну справу” всім громадянам України, журналістам, депутатам і міжнародним партнерам Києва.

Він також зазначив, що залишає компанії свої напрацювання, зокрема гроші “Газпрому”. Вітренко висловив надію, що керівництву “Нафтогазу” та владі дістане компетентності та порядності використовувати їх на благо громадян України.

У травні цього року Юрій Вітренко заявив, що його попередили про звільнення через два місяці у зв’язку зі скороченням його посади.

Як писали раніше Investory News, “Нафтогаз України” перерахувала до державного бюджету рекордну суму дивідендів за 2019 р. у розмірі 48,125 млрд грн, що у 2,4 раза перевищило аналогічні виплати компанії до держбюджету за 2018 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram