Соцмережі
10 Квітня 2023
626

Євген Черняк: Технології нівелюють людську працю

Криптоінтузіастів змінили технооптимісти.

Чат GPT— Штучний Інтелект, заснований на великих мовних моделях, скоро зніме всі обмеження сам з себе, він навчається зі швидкістю 1 гігабайт на секунду.

Час такий, що потрібно бути розумнішим хоча б чату GPT.

Деякі професії — доброю корпоративною мовою вже зараз називають “ходячі мерці”, цілі вертикалі навичок, засновані на механічному повторенні простих завдань, найближчим часом перестануть бути затребувані, інвестиції в підготовку до цих професій, які замінить ШІ вже скорочені.

Сенси та стратегії у розвитку ШІ формують інвестиції, графіки присутності фундаментальних інвестицій у ландшафті мовних моделей в Американському маркеті стрімко зростають, у чатів, заснованих на великих мовних моделях є головне завдання — повернути гроші інвестора з премією, а значить ставши окремим центром прибутку автоматизувати максимально велику кількість бізнеспроцесів та оптимізувати в них людей.

Ефект Айфона, коли при появі техноінновації змінюється життя цілого покоління спостерігаємо зараз, але айфон пройшов свій шлях за 19 років, а чат GPT пройде траєкторію з автоматизації та оптимізації корпоративних структур і вертикалей управління набагато швидше.

Вибираючи між штучним інтелектом і людьми корпоративна еволюція віддасть перевагу не людям!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram