Новини
20 Лютого 2020
753

Японський інвестор освітньої платформи Udemy оцінив її у $2 мільярди

Компанія залучила $50 мільйонів на розвиток курсів за передплатою

Платформа для онлайн-навчання Udemy залучила $50 млн від свого партнера в Японії – видавництва Benessee Holdings, який в ході раунду оцінив компанію у $2 млрд, повідомляє TechCrunch.

“Ці кошти Udemy планує направити на розвиток й адміністрування курсів підвищення кваліфікації за передплатою”, – йдеться у повідомленні.

Президент компанії Даррен Шимкус назвав цю модель “у стилі Netflix”, тобто – коли користувачі можуть обрати декілька курсів зі списку.

Видання додає, що Udemy працюватиме над подачею курсів і глибшим зануренням у нові сфери знання. “Компанія інвестує також і в міжнародні ринки, включаючи Японію та інші країни, де бізнес активно росте, наприклад, Індію та Бразилію”, – пише видання.

Бізнес Benessee Holdings охоплює навчальні матеріали для дітей і дорослих, онлайн-курси та програми для навчальних центрів. “Контент Bennessee розробляє разом з Udemy англійською та японською мовами”, – розповів Даррен Шимкус.

Як зазначили у компанії, Udemy наразі нараховує понад 150 тисяч курсів і 50 млн студентів. Також у компанії є корпоративні клієнти, у тому числі Adidas, Toyota, Pinterest, Lyft.

За ​​даними Crunchbase, востаннє Udemy отримувала фінансування у 2016 році, коли в неї інвестувала $60 млн інвестиційна група Prosus & Naspers.

Нагадаємо, що минулого року Mate academy – українська освітня онлайн-платформа для вивчення програмування та пошуку першої роботи в IT залучила $580 тис. інвестицій. Стартап мав на меті витратити гроші на запуск нових навчальних програм, а також на розширення наборів студентів по всій Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram