Новини
24 Жовтня 2022
433

Які автівки вартістю до $5 тисяч пропонують українцям 

Найпопулярнішими марками бюджетних авто стали Mercedes-Benz,  Ford та Renault

Вживані авто бюджетного цінового сегмента мають високий попит, адже зараз вони потрібний як на фронті, так і в цивільному житті. В аналітиці OLX Авто показано, які автомобілі вартістю до $5 тис. пропонували у вересні-жовтні та на які пропозиції найактивніше відгукувалися покупці.

У період з 13 вересня до 13 жовтня на ринку бюджетних вживаних авто переважали моделі бренду Mercedes Benz (190 оголошень), Ford (170 пропозицій), Renault (155 пропозицій), Fiat (140 пропозицій та Toyota (105 пропозицій).

Серед позашляховиків покупців найбільше цікавили американські Jeep. На одне оголошення про продаж авто цього бренду відгукувалися в середньому 17 охочих.

Також список найпопулярніших марок доповнили:

• BMW — 14 відгуків на 1 оголошення;

• Great Wall — 13;

• Daewoo — 11;

• Alfa Romeo — 9.

Якщо виділити окремі моделі, то найчастіше українці цікавилися купівлею моделей Ford Sierra та Daewoo Nexia. Також у першій п’ятірці — позашляховики Jeep Cherokee 90-х років випуску. Серед марок Renault i Mercedes-Benz мали високий попит одразу по дві моделі — Renault Kangoo Express i Renault 21, а також Mercedes-Benz 300 та Mercedes-Benz Vito.

Тим часом компанія Jeep має намір представити до кінця 2025 року чотири нових повністю електричних позашляховиків.

А от у Норвегії продаж електромобілів побив рекорд. У січні 2022-го року електрокари становили майже 84% із восьми тисяч нових проданих автомобілів у країні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram