Новини
22 Січня 2020
813

Вирішили реорганізуватися: Olam International розподіляє бізнес на дві групи

Одна спеціалізуватиметься на харчових інгредієнтах, друга – на продовольчих товарах і кормах для тварин

Компанія Olam International реорганізує свій бізнес шляхом відділення продовольчого сегмента від інших підрозділів з торгівлі сировинними товарами, про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що перша група – Olam Food Ingredients (OFI) – спеціалізуватиметься на харчових інгредієнтах, друга – Olam Global Agri (OGA) – сфокусується на продовольчих товарах і кормах для тварин.

Як зазначає Санні Вергезе, виконавчий директор компанії, реорганізація є частиною перегляду стратегії Olam, про яку було оголошено рік тому.

“Ми вважаємо, що реорганізація дозволить нам досліджувати потенційні виключення та IPO, а також залучити додаткових інвесторів, які будуть солідарні з баченням цих двох нових груп, щоб максимізувати цінність нашого бізнесу та посилити його в цілому”, – підсумував Санні Вергезе.

У компанії зазначили, що у звітному періоді Olam International виявила 2 провідні тенденції: зростання інтересу до більш корисних і безпечних продуктів і мінливий попит в Азії та Африці, де споживачі відмовляються від вуглеводів і зернових продуктів на користь білкового харчування.

“Так, деякі інвестори цікавляться інгредієнтами, в той час як інших привертають ринки, що розвиваються”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно Investory News писали, що українські бізнесмени Василь Хмельницький та Андрій Іванов вирішили розділити управління спільними інвестиційними проєктами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram