129

Використання Azure як складового елемента розвитку компанії

Масштабуватися без втрати ефективності для бізнесу

Компанія Microsoft розробила платформу у хмарному середовищі, котра функціонує на основі штучного інтелекту. Вона надає компаніям та організаціям як необхідну інфраструктуру, так і послуги з обробки даних, розробки та обслуговування програм і додатків під загальною назвою Microsoft Azure.

Фото: Microsoft Azur

Концепція управління компанією від Azure

Екосистема Azure — це поєднання понад 200 різноманітних послуг та рішень для роботи у хмарному середовищі. Їх можна розділити за такими ключовими напрямками:

• інфраструктура як послуга;

• платформа як послуга;

• програмне забезпечення як послуга.

Всі ці продукти направлені на оптимізацію витрат компанії на програмне забезпечення та ІТ-інфраструктуру. Цього можливо досягти завдяки повному переходу на використання потужностей дата-центрів та віртуальних серверів компанії Microsoft.

Експертизу та кваліфіковану допомогу в цьому процесі завжди зможе надати компанія SoftwareOne. При стандартній архітектурі Azure буде відповідати за віртуальні обчислення, збереження, аналіз, обробку та захист інформації клієнта.

Завдяки інтеграції ШІ, що здатен самонавчатися, клієнт отримує найбільш актуальні інструменти. Вони можуть бути використані для розробки сценаріїв розвитку компанії в майбутньому та оцінки впливу на це зовнішнього середовища.

Концепція управління компанією від Azure

Перехід до роботи в середовищі Microsoft Azure надає можливість отримати конкурентну перевагу та використовувати в процесі розвитку компанії ряд сценаріїв, таких як:

• обчислення та зберігання даних — використання віртуальних робочих станцій Azure для обчислення та зберігання даних;

• підключення пристроїв — система Azure IoT Hub дозволяє підключати та проводити моніторинг роботи пристроїв котрі підтримують цю технологію;

• захист інформації — всі інструменти, розроблені Azure для збереження власних даних, будуть оберігати та інформацію клієнта;

• розробка застосунків та додатків — поєднуючи ШІ та програмне забезпечення, система дозволяє розробникам працювати з більшою ефективністю і скоротити час на виправлення помилок.

Міграція до Microsoft Azure — це якісно новий рівень розвитку для кожної компанії, котрий при правильному плануванні дозволить їй масштабуватися без втрати ефективності.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram