Новини
8 Лютого 2019
791

Відеосервіс Vimeo збільшив доходи на 54%

За минулий рік виручка компанії досягла $160 млн

Відеосервіс Vimeo збільшив річні доходи на 54%, а кількість користувачів перевищила 950 тисяч осіб. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на дані групи IAC, в яку входить Vimeo.

Показники були розкриті вперше. У 2018 р. виручка Vimeo склала $160 млн проти $103,3 млн роком раніше. Кількість передплатників, що користуються платними функціями, за рік збільшилася на 9% і досягла 952 тис.

Заснований в 2004 р. сервіс Vimeo розрахований в першу чергу на бізнес-клієнтів, які платять від $84 до $900 на рік за розміщення відеоконтенту і користування професійними інструментами для редагування роликів високої якості на платформі. До речі, на Vimeo немає реклами.

За словами керівника Vimeo Анджалі Суд (Anjali Sud), виручка Vimeo в найближчій перспективі зросте на 20-30%. Однак відеосервіс все ще далекий від отримання прибутку, оскільки він витрачає багато грошей на розвиток продуктів і маркетинг для популяризації бренду.

“Не дивлячись на те, що бренд Vimeo добре знають в США, люди тут і особливо за кордоном не знають про широкий набір інструментів, доступних на платформі”, – зазначив генеральний директор IAC Джої Левін (Joey Levin).

Нагадуємо, раніше Investory News повідомляли про перший прибутковий рік Twitter.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram