Новини
20 Лютого 2019
887

Вертолітний майданчик на Парковій знайшов нового власника

Максим Єфімов планує перетворити цей об’єкт на культурний хаб європейського рівня

Народний депутат від БПП Максим Єфімов заявив, що його сім’я стала власником столичного конгресно-виставкового центру “Парковий”. Бенефіціаром виступила його мати Любов Єфімова.

“ЗМІ в черговий раз обговорюють зміну власника київського КВЦ “Парковий”, згадуючи моє ім’я. Вирішив розставити всі крапки над “і”. Інтересу до цього об’єкта я не приховував і вивчав його інвестиційну привабливість. Вважаю, що “Парковий” цілком може претендувати на статус всеукраїнського культурного хаба європейського рівня”, – заявив Єфімов на своїй сторінці у facebook.

Він підтвердив, що його мати є власником цього об’єкту, але операційну діяльність з управління комплексом інвестор планує довірити міжнародній компанії. Оскільки Єфімов, як народний депутат, не має права займатися комерційною діяльністю.

“Переговори з потенційними партнерами вже ведуться. І найближчим часом буде представлена концепція розвитку унікального для України КВЦ “Парковий”, – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) за підсумками тендера передало управління активами КВЦ “Парковий” комунальному підприємству “Центр організації дорожнього руху”.

Проте на початку лютого стало відомо, що суд повернув об’єкт у власність ТОВ “Амадеус Ко”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram