Новини
7 Липня 2020
811

Великі плани гігантів: Deutsche Bank і Google стануть партнерами, а Microsoft може купити Warner Bros.

Німецький банк хоче залучити хмарні технології для оновлення своєї системи зберігання та обробки даних

Deutsche Bank повідомив у вівторок, 7 липня, що досяг угоди з Google про співпрацю у сфері хмарних технологій. Багаторічну угоду буде підписано в найближчі місяці. Про це йдеться в заяві регулятора.

Deutsche Bank має намір залучити хмарні технології Google, щоб модернізувати свої застарілі системи зберігання й обробки даних. Компанія сподівається, що це допоможе їй отримати €1 млрд додаткових доходів у найближчі десять років. Компанії спільно займуться розробкою фінансових продуктів на базі технології.

“Потенційні варіанти використання технологій включають допомогу казначейських клієнтів у вирішенні повсякденних завдань, таких як прогнозування грошових потоків, поліпшена аналітика ризиків і передові рішення у галузі безпеки для захисту рахунків клієнтів. Для приватного банківського бізнесу в центрі уваги будуть цифрові та інтуїтивно зрозумілі рішення, щоб спростити взаємодію між клієнтами та співробітниками”, – йдеться в заяві.

За інформацією джерел Reuters, Deutsche Bank також розглядав варіанти співпраці з Microsoft і Amazon. Агентство також зазначає, що угода з Google є частиною плану з реструктуризації німецького банку.

А от американська корпорація Microsoft зацікавлена ​​в покупці ігрового підрозділу Warner Bros. за $4 млрд, повідомляє The Information, посилаючись на джерела всередині компанії.

Компанія має намір продовжувати політику покупки ігрових розробників, щоб розв’язати проблему з нестачею ексклюзивних ігор на новий Xbox Series X.

У червні 2020 р. стало відомо, що Warner має намір продати свій підрозділ Interactive Entertainment, відповідальна за розробку відеоігор.

Найбільшими студіями Warner є Rocksteady, яка відповідала за серію ігор про Бетмена, NetherRealm, що займається розробкою Mortal Kombat і Injustice, Monolith Productions, яка розробляє ігри у всесвіті Володаря кілець, а також Avalanche Studios, що створює гру у всесвіті Гаррі Поттера.

Невідомо, що стане з іграми за ліцензіями в разі, якщо Microsoft купить Warner Interactive.

Серед потенційних покупців ігрового підрозділу Warner називалися також Take-Two Interactive, Electronic Arts і Activision Blizzard. Однак, якщо Microsoft придбає компанію, то, швидше за все, майбутні проекти Warner Interactive стануть ексклюзивними для платформ Xbox.

Нагадаємо, Deutsche Bank відзвітував про прибуток за перший квартал вищим за прогнози — у €66 млн , але попередив, що може не досягти цільового показника достатності капіталу цього року, оскільки готується до різкого зростання дефолтів і надає більше кредитів у відповідь на пандемію.

Сервіс Microsoft Digital Marketing Center відкриває малому та середньому бізнесу доступ до управління органічними соціальними мережами й платним контентом у Microsoft, Google, Facebook, Instagram і Twitter.

А материнська компанія Google — Alphabet — підтвердила купівлю канадського виробника “розумних” окулярів North, але фінансові умови угоди не розкрила.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram