Новини
12 Серпня 2021
830

Велике будівництво починається і в “Укрзалізниці”

Новий виконувач обов’язків глави УЗ анонсував свої плани

Новий виконувач обов’язків голови правління АТ “Укрзалізниця” Олександр Камишин планує переламати негативні тенденції на “Укрзалізниці” за допомогою “Великого будівництва”. Про це він заявив під час свого представлення колективу, повідомляє пресслужба залізничної компанії.

“Укрзалізниця” колись була потужною компанією, і я пам’ятаю ті часи. Але, на жаль, останні роки її стан тільки погіршувався. Моя задача — переламати негативну тенденцію занепаду залізниці й повернути їй колишню міць, а залізничникам — престижність професії. Тому в Укрзалізниці починається “Велике будівництво”. Мені потрібна хороша команда і кожен з вас отримає можливість стати її частиною”, — зазначив Камишин.

Своює чергою під час представлення Камишина залізничникам міністр інфраструктури Олександр Кубрак назвав ряд пріоритетних завдань, що стоять перед новим керівництвом.

Серед них: підняття тарифів на вантажні перевезення, налагодження закупівель електроенергії безпосередньо у виробника — ДП “Енергоатом”, залучення на український ринок міжнародних інвесторів і закупівля нових поїздів і локомотивів, як в українських, так і в іноземних виробників.

Як відомо, Кабінет міністрів на засіданні в середу, 11 серпня, звільнив Івана Юрика з посади виконувача обов’язки голови АТ “Укрзалізниця” і призначив на цю посаду Олександра Камишина. Ознайомитися з біографією новопризначеного голови можна за посиланням.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” за результатами зустрічей з інвесторами та прайсингу залучає незабезпечене фінансування обсягом $300 млн шляхом випуску облігацій участі в позиці у форматі Reg S строком на п’ять років.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram