Новини
1 Травня 2023
410

Велика Британія пропонує запровадити “економічний Рамштайн”

Це дозволить ще більше обмежити можливості путіна

Фото: tellingphotography.com

Член парламенту Британії від Консервативної партії, голова комітету у закордонних справах Палати громад Алісія Кернс запропонувала те, що вона називає “економічним “Рамштайном” тих, хто бореться за свободу України”, повідомляє The Guardian.

Депутатка відреагувала на низку цифр, які свідчать про те, що санкції не мали такого великого впливу на російську економіку, як очікували західні країни.

“Ця дуже детальна інформація ще більше підтверджує необхідність “економічного Рамштайну” для тих, хто бореться за свободу України. Очевидно, що ми не змогли адекватно фінансово задушити військову машину путіна, і ми повинні позбавити його можливості фінансувати напади на цивільне населення. Ми можемо зробити це, лише якщо мобілізуємося як уряди, щоб координувати економічні та військові дії”, — заявила Кернс.

Довідково: Рамштайн — військова база США в Німеччині, де члени контактної групи з питань оборони неодноразово зустрічалися для обговорення питань озброєння та постачання для українських військових.

Раніше Investory News писали, що найдовшу підводну ЛЕП побудують між Марокко та Великою Британією.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram