Соцмережі
4 Лютого 2021
578

Василь Хмельницький: Що не дає розвиватися бізнесу

Про 4 фатальні помилки всіх українських підприємців
Наш досвід роботи з українськими підприємцями, які звертаються в наші акселератори, показує, що практично всі роблять одні й ті самі системні помилки, які не дозволяють бізнесу рости і розвиватись.
Помилка 1. Фінансова звітність, точніше її відсутність. За нашою статистикою у 34% підприємців немає фінансової звітності. Підприємці часто розуміють скільки грошей надходить на рахунок, але мало хто відстежує чистий операційний прибуток. В майбутньому це призводить до плутанини у фінансах. Хочете великий системний бізнес — займіться фінансами.
Помилка 2. У 32% бізнесів відсутня стратегія розвитку. А це те, без чого навіть найкрутішим бізнесам складно завоювати ринок. Особливо це буде складно, якщо стратегія є у ваших конкурентів.
Помилка 3. 20% власників бізнесу не готові до партнерства. Українці — справді індивідуалісти, але потрібно розуміти, що залучивши сильних спеціалістів, ви можете вдвічі швидше досягти своєї мети.
Помилка 4. Понад 12,5% підприємців не розуміють ринок. Щоб досягти успіху, вам точно потрібно орієнтуватись, які є тенденції у вашій сфері, чим займаються ваші конкуренти та які можливості є на зарубіжних ринках.
Найстрашніші наші помилки — ті, про які ми не здогадуємось. Тому, якщо ви впізнали десь себе — я вас вітаю, це може стати новим початком для трансформації ваших проектів!

Про 4 фатальні помилки всіх українських підприємців

Наш досвід роботи з українськими підприємцями, які звертаються в…

Опубликовано Василем Хмельницьким Четверг, 4 февраля 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram