Соцмережі
14 Грудня 2021
746

Василь Хмельницький: Інсайти від Челля Нордстрьома

На минулому тижні поспілкувались з Kjell A Nordström, шведським економістом, візіонером та автором світового бестселлеру “Бізнес у стилі фанк”.

Ділюсь інсайтами, які вразили мене найбільше:

• Аби змінити сприйняття України в світі, потрібно багато історій успіху. Жодні політичні союзи, декларації чи підтримка не спрацюють, якщо глобально у країни немає достатньої кількості крутих історій.

Цей пункт мені дуже імпонує, саме тому я так часто розповідаю про талановитих українських підприємців та виробників на своїх каналах. Країна має знати своїх героїв!

• Країни, які в майбутньому будуть найбільш розвиненими — з економічної, військової, технологічної точок зору — не обов’язково будуть найщасливішими. Можливо, навіть навпаки. Могутній і технологічно розвинений Китай може виявитись абсолютно некомфортним для життя.

• Не важливо що, важливо — хто. Роль креативного таланту в команді сильно недооцінювалась, зараз завдання №1 для бізнесу та всіх країн — залучати таланти.

• Якщо раніше успіх був можливий на основі індивідуальних зусиль, то тепер успіх у будь-якій із сфері — це результат командної роботи. Навіть Нобелівські премії вже дають не одній людині, а командам з 2-3 людей. І це вже не виключення, а тренд. Зробити успішний бізнес-проєкт власними силами вже неможливо, потрібна сильна команда.

Дякую партнерам інтелектуальної інтеграції KA Group.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram