Соцмережі
22 Квітня 2021
607

Василь Хмельницький: Грошові антитренди

Популярні поради про гроші, які НЕ ПРАЦЮЮТЬ.

1. Відкладати 10% на чорний день. Люди діляться на 3 категорії. 80% не задумаються про бізнес, вони працюють на стабільній роботі та живуть від зарплати до зарплати. 17% задумуються про власний бізнес, але не наважуються його відкрити. І тільки 3% — діючі підприємці. Так от, 80% точно варто створювати собі фінансову подушку та зберігати заощадження. Решті я б радив інвестувати в бізнес. Це завжди більш виграшна стратегія. Тільки власний бізнес згенерує вам додатковий хороший дохід і тут ви можете скільки завгодно фінансово зростати. Все залежить тільки від вас, ваших знань та вмінь.

2. Візуалізація. Що б вам не розповідали, але якщо ви лежите на дивані та уявляєте, що у вас з’являється мільйон в руках, ви навіть відчуваєте хруст і запах банкнот — успішними від цього ви не станете. Така практика навпаки може бути шкідливою. Коли вам випаде нагода заробити $300-500, вам здаватиметься, що це копійки. Життя працює інакше. Починайте з малого, саме такі невеликі кроки і приведуть вас згодом до бажаної суми на рахунку.

3. Життя в кредит. Всім хочеться швидко заробити, купити хорошу машину, квартиру, класно виглядати. Свою першу машину я купив у 30 років — це була звичайна Honda. І це при тому, що мій бізнес вже генерував $25 млн обороту. Я особисто беру кредити тільки для того, щоб розвивати бізнес. Та зараз все частіше зустрічаю ситуацію, коли бізнес прибутковий тільки на папері, а власник вже їздить в дорогому, купленому в кредит авто, живе у купленій в кредит квартирі. Можливо, він і створює видимість успіху. Але коли той, хто їздить на звичайні Хонді, згодом пересідає на S клас, то йому доводиться продавати усе майно, щоб віддати кредити.

Грайте в довгу. Все у ваших руках!

Популярні поради про гроші, які НЕ ПРАЦЮЮТЬ.

1. Відкладати 10% на чорний день. Люди діляться на 3 категорії. 80% не…

Опубликовано Василем Хмельницьким Среда, 21 апреля 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram