Новини
27 Листопада 2020
1 092

В Україні з’явився ще один поштовий оператор

Ритейлер “АЛЛО” вирішив сам доставляти замовлення своїх покупців

Українська ритейл-мережа “АЛЛО” оголосила про запуск в Україні нового поштово-логістичного оператора, свідчать дані Єдиного державного реєстру операторів поштового зв’язку.

“АЛЛО Express” — так називатиметься сервіс — надаватиме послуги з доставки та видачі посилок інтернет-замовлень із сайту однойменної компанії. Відділення поштового оператора будуть розташовуватися в магазинах мережі в 140 містах України. Також планується розвивати кілька форматів поштових відділень поза магазинами мережі.

Сервіс доставки буде здійснюватися за двома напрямками: доставка інтернет-замовлень в будь-яке відділення “АЛЛО Express” та адресна кур’єрська доставка покупцю.

“Крім класичних поштових послуг компанія планує надавати комплекс фінансових сервісів у партнерстві з ТОВ “Електрум Пеймент Систем”: переказ грошових коштів без відкриття рахунків та інші фінансові послуги в межах Електрум та інших платіжних систем. У найближчому майбутньому даний сервіс буде доступний в усіх відділеннях поштового оператора”, — повідомили в “АЛЛО”.

Як писали раніше Investory News, Нацбанк України дозволив небанківським фінансовим установам та операторам поштового зв’язку обслуговувати грошові перекази. Тепер компанії зможуть розширити сферу своєї бізнес-діяльність, а споживачі — обирати зручні для них пункти обслуговування.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram