Новини
25 Березня 2019
1 350

В LPP Україна нове керівництво

Польська fashion-компанія LPP (ТМ Reserved) змінила генерального директора українського підрозділу компанії

Олексій Смірнов, керуючий мережею магазинів Reserved, Mohito, Cropp, House та Sinsay, вирішив залишити команду після семирічного перебування на позиції директора.

На його місце призначено колишнього керівника юридичного департаменту “ЛПП Україна” Зоряну Бринь, повідомляє Rau.ua.

“Пані Бринь – тимчасовий адміністратор LPP в Україні. Наразі ми шукаємо менеджера країни”, – повідомили в прес-службі LPP.

Нещодавно український підрозділ LPP вже переживав кадрові ротації. Так, восени 2018 року менеджером з оренди компанії був призначений Вадим Зінченко. Раніше він обіймав аналогічну посаду в девелоперській компанії Ceetrus Ukraine (екс-Immochan Ukraine).

Довідка. Польська LРP S.A. була створена в 1995 році. Перший магазин (Reserved) відкрила в 2000 році. Станом на лютий 2018 року компанія управляла більше ніж 1700 магазинами в 18 країнах Центральної та Східної Європи, Близького Сходу.

В Україні мережі LРP розвиває дочірнє підприємство LPP Україна. Перший магазин рітейлера в країні відкрився в 2003 році, а зараз це одна з найбільших fashion-компаній в Україні за кількістю магазинів і товарообігом. Станом на початок 2018 року мережа LPP в країні налічувала 88 торговельних точок загальною площею близько 49 тис кв м.

Нагадаємо, без керівництва залишився ще один український підрозділ, наразі – компанії Uber Eats. Антон Шулик через три місяці керування залишив проект.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram