Новини
2 Квітня 2019
776

UTG до кінця 2022 року побудує в Дніпрі багатофункціональний комплекс

Обсяг інвестицій в проект складе більше $100 млн

Консалтингова компанія UTG (Київ) спільно з партнером-девелопером DC Evolution (Лондон) планує до кінця 2022 р. реалізувати в Дніпрі проект багатофункціонального комплексу (БФК) Alfa Mall загальною площею 105 тис. кв. м (орендною – 52 тис. кв. м) з п’ятьма житловими будинками і торгово-розважальним центром, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“У цьому проекті UTG в партнерстві з власниками DC Evolution вперше виступить не просто брокером, а співінвестором та керуючою компанією. Це наш особистий проект в Дніпрі, ми ведемо його повний цикл”, – повідомила директор компанії UTG Євгенія Локтіонова.

За її словами, обсяг інвестицій у проект складе більше $100 млн. Учасники проекту мають намір використовувати власні й кредитні кошти.

Alfa Mall планується побудувати по ул. Запорізьке шосе, 25 у два етапи. У торговому центрі розмістяться продовольчий супермаркет (8 тис. кв. м) з виходом до паркінгу, кінотеатр (4 тис. кв. м), розважальні зони для дітей (4 тис. кв. м), а також фітнес-центр (3 тис. кв. м), з’єднаний з житловим комплексом і парком на даху. Договори оренди UTG поки не підписує.

За оцінками Євгенії Локтіонової, початкове  відвідування ТРЦ складе 25-28 тис. людей у день з щорічним зростанням до 15%.

Крім того, проект включає п’ять житлових будинків бізнес-класу, розрахований на 500 квартир. Інфраструктура багатофункціонального комплексу також включає паркінг на 1,5 тис. автомобільних місць.

UTG (Київ), створений в 2001 р., спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів. За участю UTG відкрито понад 100 об’єктів нерухомості, серед яких – ТРЦ Lavina Mall, New Way, Ocean Plaza, Gulliver, “Піраміда” і “Комод” (всі – Київ), “Мегамолл” (Вінниця), “Міст Сіті Центр” (Дніпро), “Французький бульвар” (Харків) і Global.UA (Житомир).

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, станом на 1 квітня 2019 р. 30% в статутному капіталі ТОВ “Ю.Ті.Джі.” (Київ) належить Ігорю Мельнику, 65% – Вадиму Непосєдову та 5% – Артему Непосєдову. Статутний капітал складає 1 млн грн.

Компанія DC Evolution Llp (Лондон) володіє 60% DC Evolution Україна, очолюваної директором Андрієм Рижковим.

Як відомо, за перші два місяці об’єми будівництва зросли майже на 17%, виконано робіт на 15 млрд грн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram