Новини
6 Березня 2019
763

Уряд оголосив відкритий конкурс на главу правління “Нафтогазу”

Кабінет міністрів відмовився продовжувати контракт з Андрієм Коболєвим

Кабінет міністрів України проведе відкритий конкурс на посаду голови правління найбільшої української компанії – НАК “Нафтогаз України”. Про це на засіданні уряду заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Він зазначив, що 22 березня завершується п’ятирічний контракт нинішнього глави НАК Андрія Коболєва і всього складу правління з компанією.

“Це означає, що ми повинні прийняти відповідні рішення з точки зору якості корпоративного управління. Ми приймаємо рішення з 23 березня оголосити відкритий конкурс на посаду голови правління “Нафтогазу”, – заявив прем’єр.

Конкурс стартує 23 березня – на наступний день після завершення контракту діючого голови нафтогазової компанії. Конкурсний відбір триватиме впродовж 30 календарних днів. Відбір голови Правління НАК “Нафтогаз України” відбуватиметься відповідно до постанови №777 “Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки”.

Минулого тижня наглядова рада “Нафтогазу” запропонувала продовжити контракт з Андрієм Коболєвим на нинішніх умовах, але уряд не підтримав пропозицію.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram