Новини
23 Липня 2020
897

Український стартап для аналізу ефективності гравців Mobalytics залучив $11,5 мільйона

Компанія продовжить розвивати продукт, підвищить персоналізацію та розширить асортимент підтримуваних ігор

Кіберспортивний стартап Mobalytics залучив $11,5 млн від Almaz Capital, південнокорейської T1 Esports, Cabra VC й інших (ті ж інвестори, що й у 2016 році, коли було отримано $2,6 млн), повідомляє Ain.ua, з посиланням на учасників угоди.

Умови угоди не уточнюються. “Ми – не фанати фандрейзингу та завжди намагалися триматися від цього якомога далі. Але виходить, що коли продукт зростає, фандрейзинг проходить гладко й майже без головного болю. Наш поточний раунд очолив чинний інвестор, в раунді взяли участь більшість з теперішіх інвесторів і декілька нових”, – розповіли у компанії.

Стартап розробив індекс продуктивності геймерів (GPI) для аналізу сильних і слабких сторін користувачів і визначення ігрового стилю.  Інструмент допомагає покращувати навички гравця внаслідок персоналізованих рекомендацій і підвищувати його ефективність.

“На отримані гроші Mobalytics продовжить розвивати продукт, підвищить персоналізацію, розширить асортимент підтримуваних ігор і збільшить штат співробітників”, – йдеться у повідомленні.

Наразі платформа підтримує жанри MOBA (League of Legends), Auto-battlers (Teamfight Tactics), Trading Card Games (Legends of Runeterra) і шутери від першої особи (Valorant).

Mobalytics засновано у 2016 році в США вихідцями з України Богданом Сучіком і Миколою Лобановим, а також ліванцем Аміні Ісса.

2020 рік проєкт розпочав з 1,6 млн активних користувачів на місяць, а у травні, в розпал карантину MAU проєкту вже дорівнював 7 млн. Наразі онлайн-тренер працює для League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra і Valorant.

Про те, що попри коронакризу компаніям вдається залучати кошти можна прочитати в матеріалі “Інвестиції 2020: Які українські стартапи отримали фінансування у понад $1 мільйон”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram