Новини
19 Квітня 2019
935

Український стартап AxDraft оцінений у $10 мільйонів

Компанія залучила  $1,1 млн інвестицій

Український legal-tech стартап AxDraft закрив раунд фінансування на суму $1,1 млн. Проект отримав оцінку в $10 млн.

Про це повідомляє AIN.UA з посиланням на коментар засновника проекту Юрія Заремби.

Операцію очолили FundersClub і їх підрозділ FCVC. У раунді також взяв участь інституційний інвестор SCM Advisors, Метт Маккініс (Inkling), Рагнар Саас (Pipedrive, Lift99), Нік Білогорський та ще кілька інвесторів з Кремнієвої долини.

Як повідомляє видання, вищезгаданий раунд з оцінкою майже в 7 разів більший за попередній, команда закрила його через три тижні після Demo Day в акселераторі Y Combinator.

Як відомо, AxDraft розробляє продукти для підприємців і компаній в області юриспруденції. За допомогою AxDraft клієнт може створити готовий юридичний документ, відповівши на необхідні для його складання ключові питання. Програма складає документи на основі заданих шаблонів. Сервіс монетизуються за рахунок передплати.

На залучені кошти, за інформацією AIN.UA, компанія планує розширювати свою команду і поле діяльності на американському ринку. Для цього в команду шукають UI/UX дизайнера і двох менеджерів з продажу з досвідом продажів в США.

Напередодні Київ посів 34-те місце у новому рейтингу світових стартап-екосистем від StartupBlink, піднявшись за рік на 29 позицій.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram