Новини
7 Грудня 2021
850

Український сервіс таксі Uklon вийшов на ринок Молдови

Компанія планує не зупинятися й поповнювати свій портфель клієнтів інших країн

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon з 6 грудня розпочав роботу в Кишиневі (Молдова), повідомляє AIN.UA з посиланням на офіційну заяву представників компанії.

Жителі Кишинева отримали локалізований додаток Uklon, який працює за аналогією українського. З його допомогою можна замовити авто, обравши клас і спосіб оплати. Серед інших можливостей: відстеження поїздки онлайн, перегляд фінальної вартості без додаткових платежів, підвищення чи зниження ціни поїздки.

Наразі компанія продовжує збільшувати кількість водіїв Uklon в Молдові. Як і українські райдери, вони працюють через додаток Uklon, в якому мають змогу, серед іншого, фільтрувати замовлення за напрямком, вартості, класу авто й бачити фінальну точку маршруту.

В межах конференції IT Arena 2021 СЕО Uklon розповів AIN.UA, запуск у Молдові — тестова експансія. Компанія планує масштабуватись і в інші країни.

Uklon — український онлайн-сервіс перевезень, заснований у 2009 році у Києві. Крім столиці, авто можна викликати у Дніпрі, Одесі та ще у 24 містах України. У сервісу понад 1,5 тис. корпоративних клієнтів. Кількість працівників — 400 осіб, 100 з яких працюють в IT-департаменті.

А от в Україну, тим часом заходить китайська служба таксі DiDi. Компанія планує займатися в країні пасажирськими перевезеннями, IT-бізнесом і створенням ПЗ.

Нагадаємо, Uber припиняє сервіс для спільних щоденних подорожей Uber Shuttle у Києві.  Інші сервіси, такі як UberX та Uber Comfort, у столиці й надалі функціонуватимуть.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram