Новини
1 Березня 2021
782

Український Corefy увійшов до п’ятірки найбільших платіжних хабів Європи

Компанія вдвічі збільшила кількість проведених платежів за минулий рік 

Фото: Pixabay

Українська платформа управління платежами Corefy перетнула позначку у 100 інтеграцій та увійшла до п’ятірки найбільших платіжних хабів в Європі, повідомляє Liga.net.

Як зазначають у компанії, платформа допомагає клієнтам масштабуватися на нові ринки. “Ми надаємо нашим клієнтам найрізноманітніший комплекс платіжних технологій, завдяки яким вони можуть приймати платежі й відправляти виплати всім світом”, — зазначив засновник і головний виконавчий директор Corefy Денис Кириченко.

Додається, що минулого року кількість проведених платежів було збільшено у понад 2 рази — на початку 2020 року в Corefy обробляли близько 6 млн операцій на місяць, наразі — більше ніж 14 млн. Крім того, на даний час у роботі 26 нових інтеграцій.

На початку лютого 2021 року компанія, що була заснована у 2018-му, оголосила про ребрендинг. “Ми залишаємо наш бренд PayCore.io позаду й перетворюємося у Corefy з новим вебсайтом, повним інтерактивності”, — йдеться у повідомленні на сайті.

Corefy — платіжний хаб, платформа (SaaS), що надає можливість e-commerce компаніям масштабуватися, підключаючи будь-які світові платіжні провайдери в єдиний процесинговий центр, диверсифікувати ризики, оптимізувати вартість платежів, управляти всіма платіжними процесами через єдиний інтерфейс.

Раніше Investory News писали, що станом на лютий минулого року, в Україні понад 50% операцій з платіжними картками були безготівковими.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram