Новини
17 Грудня 2021
848

Українська ІТ-компанія Vymex залучила від 20 інвесторів понад $1 млн інвестицій

Кошти команда спрямує на розвиток продукту

На фото: засновник та СЕО Vymex Руслан Юмагулов

Українська продуктова IT-компанія Vymex, яка розробляє мобільний додаток для управління бізнесом, його ресурсами та процесами, залучила понад $1 млн від 20 приватних інвесторів. Серед них — Ігор Фостенко, засновник компанії EnjoyTheWood, повідомляє AIN.UA.

Vymex розробляє мобільний додаток для управління бізнесом в цілому, зокрема поєднує в собі HR-платформу, месенджер та систему управління результатами бізнесу. Він дозволить компаніям зацифрувати та систематизувати процеси найму, адаптації та мотивації співробітників, а також відстежувати результати таких кроків.

Додаток також дасть змогу обмінюватися та зберігати інформацію, вести комунікацію між спеціалістами всередині компанії прямо у месенджері.

Паралельно у Vymex можна буде розміщувати резюме та шукати роботу.

Перша презентація додатку відбулась 15 грудня 2021 року. Зараз йде відкрите бета-тестування Vymex, до нього можуть долучитися 1000 охочих — як власників бізнесу, так і спеціалістів. Аби стати одним з них, необхідно залишити свою заявку на сайті компанії.

У Vymex зазначають, що реліз додатку у веб iOS та Android-версіях запланований на початок 2022 року.

Отримані кошти компанія інвестує у розвиток продукту.

Нагадаємо, DOU визначив найкращих роботодавців серед найбільших сервісних ІТ-компаній України. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram