Новини
6 Березня 2022
603

Українська ІТ-компанія Terrasoft назавжди йде з ринків РФ та Білорусі

Також компанія перерахувала 2 мільйони гривень для потреб армії

Українська ІТ-компанія Terrasoft оголосила про припинення роботи з клієнтами та партнерами у РФ та Білорусі через військове вторгнення в Україну, повідомляє DOU.

“Terrasoft повністю виходить із ринків РФ та Білорусі — ми припиняємо роботу з клієнтами та партнерами в цих регіонах. Ми йдемо з ринків Росії та Білорусі назавжди”, — йдеться у заяві компанії.

У компанії також розповіли, що з першого дня війни ведуть активну діяльність із допомоги волонтерським організаціям та вже перерахували 2 млн грн на рахунок НБУ для підтримки Збройних Сил України.

“Крім того, наразі ІТ-компанія надає свій продукт для координації роботи з біженцями, обробки звернень та організації обліку ресурсів. Також вони продовжують розширювати кількість урядових організацій, яким допомагають”, — йдеться у повідомленні.

“Усі сили команди Terrasoft останні 8 днів були об’єднані навколо двох цілей — допомога Україні в перемозі над безжальним і цинічним агресором та забезпечення безпеки наших співробітників та їхніх рідних”, — додали в компанії.

Так, 520 співробітників Terrasoft та членів їх сімей було евакуйовано з Києва та розміщено у західній частині України та в сусідніх країнах ЄС.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram