Новини
2 Квітня 2019
647

Україна та Саудівська Аравія погодили ветсертифікат на експорт яловичини

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів відкрила для експортерів м’яса ще один ринок  

Держпродспоживслужба та компетентний орган Королівства Саудівська Аравія погодили форму міжнародного ветеринарного сертифіката на експорт української яловичини.

“Погоджено ветеринарний сертифікат на експорт яловичини до Саудівської Аравії. Детально ознайомитися з ветеринарним сертифікатом можна на офіційному сайті Держпродспоживслужби в рубриці “Міжнародне співробітництво”, – зазначається на сторінці Міністерства агрополітики у Facebook.

Раніше Investory News повідомляли, що у 2018 році вітчизняні гравці експортували яловичини свіжої або охолодженої  загальним обсягом 15,7 тис. т ($45,4 млн). На експортному ринку яловичини свіжої або охолодженої переважає малий бізнес. Їхня частка поставок у 2018 році склала 65%. На великі компанії припадало 19,6% всього експорту, на середній бізнес – 15,4%. Головними ринками збуту були наші сусіди – Білорусь (88,5%) та Туреччина (11,1%).

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram