Новини
23 Вересня 2020
1 112

UFuture вийшла зі складу акціонерів РТМ-Україна

Василь Хмельницький продав Миколі Баграєву свою частку в найбільшому операторі зовнішньої реклами

Компанія UFuture продала належні їй 50% корпоративних прав національного оператора реклами “РТМ-Україна”. Новим акціонером рекламної групи став Микола Баграєв, засновник компанії “Таврійські Ігри”, якій належать решта 50%, повідомляється на сайті UFuture.

Згідно з досягнутими домовленостями сторони не розголошують суму угоди.

“РТМ-Україна є одним із визнаних лідерів українського рекламного ринку. Це результат багаторічної системної роботи талановитої команди. Я впевнений, що тепер розвиток компанії відбуватиметься ще швидше, адже ми бачимо чималі можливості для синергії. Бажаю успіхів партнерам та не сумніваюся у продовженні взаємовигідної співпраці”, — зазначив засновник UFuture Василь Хмельницький.

UFuture — холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об’єднує його бізнесові та соціальні проекти. Компанія має диверсифікований портфель активів у галузях нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Вартість активів UFuture оцінюється у $500 млн, а загальна капіталізація бізнесів, у які вона інвестувала, становить до $1 млрд.

“Таврійські Ігри” — івент оператор України. Компанія здійснює повний спектр послуг у сфері івент менеджменту. Протягом 29 років існування “Таврійські Ігри” провели понад 1,2 тис. заходів: фестивалі, державні та професійні свята, корпоративні та приватні акції, промотури, форуми, рекламні акції тощо.

ТОВ “РТМ-Україна” — національний оператор Out-of-Home медіа, найбільший в Україні оператор цифрової зовнішньої реклами (DOOH). На ринку реклами з 2001 р. До групи компаній “РТМ-Україна” також входять агенція цифрової зовнішньої реклами “РТМ Діджитал”, компанія “RTM Digital Events”, що надає послуги з оренди цифрових екранів та візуального діджитал-супроводу івентів, оператор магістральних арок “Аутдор Україна” і виробнича компанія “Техногруп”.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ “РТМ-Україна” на 22 вересня зазначені Руслан і Микола Баграєв. Останній також значиться кінцевим бенефіціаром суспільства.

Згідно з результатами компанії за 2019 р., “РТМ-Україна” отримала 309 млн грн чистого доходу і 30,7 млн грн чистого прибутку.

Компанія завершила 2019 р. з поточними зобов’язаннями в розмірі 80,7 млн грн і нерозподіленим прибутком у 86,6 млн грн. Активи “РТМ-Україна” склали 167,5 млн грн.

Як раніше писали Investory News, українські бізнесмени Василь Хмельницький та Андрій Іванов вирішили розділити управління спільними інвестиційними проектами: Quarter Partners управлятиме в UDP та аеропорту “Київ”, UFuture — залишиться їх мажоритарним акціонером.

Про історію успіху та правила бізнесу Василя Хмельницького можна прочитати тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram