Новини
1 Серпня 2024
135

Uber та BYD домовилися про співробітництво

Автовиробник поставить платформі 100 тисяч електрокарів

Фото: ABW

Американський сервіс таксі Uber і китайський автовиробник BYD оголосили про багаторічне партнерство. Воно спрямоване на постачання 100 тис. нових електромобілів на платформу замовлення поїздок у всьому світі, йдеться у пресрелізі компаній.

Очікується, що партнерство, яке розпочнеться в Європі та Латинській Америці, “надасть водіям доступ до найкращих у своєму класі цін” та фінансування для автомобілів BYD на платформі Uber і розширюватиметься на ринки Близького Сходу, Канади, Австралії та Нової Зеландії.

Uber та BYD запропонують водіям знижки на технічне обслуговування, заряджання, фінансування та лізинг транспортних засобів (залежно від ринку) для підтримки переходу на електромобілі.

“Коли водій Uber переходить на електромобіль, він може скоротити викиди в чотири рази, порівнюючи зі звичайним водієм, просто тому, що він більше часу проводить у дорозі”, — заявив генеральний директор Uber Дара Хосровшахі.

Компанії додали, що працюватимуть разом над інтеграцією транспортних засобів BYD з технологіями безпілотного керування платформою замовлення поїздок.

Нагадаємо, Tesla відкликала 1,8 мільйона машин.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram