Новини
17 Квітня 2020
754

У першому кварталі крипто-фонди Grayscale Investments залучили рекордні $503 мільйони інвестицій

Для порівняння: приплив інвестицій за весь 2019 рік склав близько $600 мільйонів

У першому кварталі 2020 року інвестиційна компанія Grayscale Investment залучила понад $500 млн – це рекордний результат для компанії. Для порівняння: приплив інвестицій за весь 2019 рік склав близько $600 млн.

 

Як зазначає Bloomchain, компанія Grayscale Investment, що входить до холдингу Digital Currency Group мільйонера Баррі Сілберта, управляє активами вартістю $2,2 млрд. “За перший квартал 2020 року абоненти передали під її управління $503,7 млн”, – пише видання.

Більшу частину цих грошей, а саме $388,9 млн, було вкладено в криптовалютний траст Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), який побив попередній рекорд, що був встановлений у третьому кварталі 2019 року – тоді GBTC залучив $254,8 млн.

Зазначається, що Grayscale б’є рекорди саме під час кризи на криптовалютному та традиційному ринках. “Після обвалу ринку, який стався в середині березня, компанія отримувала стабільний приплив інвестицій, який ослаб лише до початку квітня. Щотижня протягом кварталу компанія залучала в середньому по $38,7 млн”, – йдеться у повідомленні.

За словами директора Grayscale Майкла Сонненшайна, попри значні результати, компанія й надалі “нарощуватиме темпи”. Сонненшайн вважає, що показники його компанії вказують на чимраз більший інтерес до простору цифрових активів з боку інституційних інвесторів – 88% інвестицій надійшло від хедж-фондів, сімейних трастів та інших установ.

Своєю чергою головний операційний директор Grayscale Тедді Фусарі зазначив, що клієнтам довелося переосмислити поточний склад своїх портфелів, вони також стали “більш творчо” підходити до стратегії управління активами. “Причиною цього стали фінансова криза та заходи, яких вживає уряд США, аби протидіяти пандемії коронавірусу”, – вважає він.

Раніше Investory News писали, що минулого року було закрито близько 70 криптовалютних хедж-фондів, які обслуговували таких інституційних інвесторів, як пенсійні фонди та сімейні офіси.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram