Новини
24 Липня 2021
679

У Німеччині не можуть продати гору: Покупцям запропонували знижку

Ціна впала з півтора мільйона євро до 199 тисяч

Невелика височина в Німеччині, 400-метрова гора Ціркельштайн, виставлена ​​на продаж, пише Sachsische. Покритий лісами пагорб з піщаною верхівкою розташований у верхній течії річки Ельба недалеко від Дрездена, в мальовничому районі під назвою “Саксонська Швейцарія”.

Гора є найменшим скельним утворенням в цій області й приввблює любителів активного відпочинку, піших прогулянок і скелелазіння. Вона знаходиться у власності приватних власників, які з віком більше не можуть доглядати за лісовим масивом.

Ще у 2006 році була проведена перша спроба продати її, і тоді ціна становила €1,4 млн. Відгуків не було, а тепер на eBay з’явилася знижкова пропозиція. “Унікальна і власна гора в Саксонській Швейцарії” обійдеться власникові у €199 500: в цю ціну входить і пагорб, і прилегла територія обсягом 8 га.

Тим часом ця пропозиція не настільки приваблива: через гору проходять пішохідні стежки, і вони повинні залишатися доступними широкому загалу. Заборонено буде і захистити власність парканом. Єдиною перевагою стане те, що лише новий господар зможе водити тут машину.

Крім своїх туристичних можливостей і мальовничих краєвидів, гора відома тим, що була зображена на картині Каспара Давида Фрідріха 1818 “Мандрівник над морем туману”.

Нагадаємо, у Дубаї, де вже розмістилися найвищий у світі хмарочос і найбільший торговий центр, відкрився ще один привабливий для туристів рекордсмен — найглибший басейн у світі для дайвінгу глибиною 60 м, який є частиною нового атракціону Deep Dive Dubai.

Investory News дізнавалися, як необхідно готуватися до мандрівки, якщо ти справжній борець за екологію. Докладніше — у матеріалі “Відповідальний відпочинок: Чи легко бути екотуристом” за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram