Новини
15 Серпня 2020
990

У Лондоні підприємливий бізнесмен переробить офіси в ізольований робочий простір

У капсулах буде письмовий стіл, холодильник, чайник, мікрохвильова піч і відкидне ліжко

Китайський мультимільйонер Сюй Вейпін перетворить 20 недавно побудованих офісних просторів у східному Лондоні у комплексі Royal Albert Docks біля міського аеропорту в 2 тис. індивідуальних капсул, щоб знизити ризик зараження коронавірусом на робочому місці, пише The Guardian.

“Я зрозумів, що нам варто бути готовими до того, що вірус залишиться з нами надовго. Ми повинні створити середовище, яке дозволить працювати безпечно, скоротити кількість часу, витраченого на громадський транспорт, і зробити людей щасливішими”, — розповів виданню Вейпін.

На фото: Сюй Вейпін

Рішення, яке пропонує підприємець, — це персональний офіс, де співробітники однієї компанії та фрілансери зможуть працювати близько один до одного, при цьому не боячись заразитися.

“Це перший подібний проект у Великій Британії або навіть у всьому світі”, — зазначив бізнесмен.

Якщо капсули площею 9 кв. м з письмовим столом, холодильником, чайником, мікрохвильовою піччю і відкидним ліжком будуть користуватися популярністю, Вейпін перебудує ще 140 тис. кв. м офісних просторів, що йому належать.

Відповідаючи на питання про те, чи зможуть співробітники провести ніч у капсулі, підприємець сказав, що це буде активно заохочуватися.

“Я сам орендую капсулу і проведу там кілька ночей, щоб не витрачати час на дорогу”, — сказав він.

Перші капсули з’являться протягом двох місяців, тому орендарі зможуть в’їхати в них вже цієї осені. Вони коштуватимуть від £800 до £1600 на місяць ($1046 — $2092).

На фото: Royal Albert Docks

За словами Вейпіна, капсули обходяться на 20-50% дорожче, ніж письмовий стіл у звичайному офісі, але “поєднують у собі набагато більше зручностей”.

“Не дивлячись на те, що уряд закликає людей повернутися в офіси, вони туди не йдуть. Всі хочуть, щоб у них був індивідуальний простір. Ми створюємо простір, який поєднує у собі переваги офісу та роботи на віддаленці”, — впевнений Сюй Вейпін.

Раніше Investory News писали, якими бачать офіси після карантину архітектори з Кремнієвої долини: розмітки на підлозі, датчики відстані, односторонній рух й інші варіанти, які дадуть змогу працювати в офісі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram