PARTNERSHIP
20 Серпня 2019
1 016

У Києві пройде тиждень ізраїльських інновацій

ІТ-підприємці, інвестори й бізнес-ангели з Ізраїлю приїдуть ділитися досвідом і шукати українських партнерів

З 29 по 31 жовтня 2019 року у київському інноваційному парку UNIT.City відбудеться Ізраїльський інноваційний тиждень в Україні (Israeli Innovation Week in Ukraine, IIWU). Очікується, що на захід завітають понад 600 топ-менеджерів, ІТ-підприємців, представників держав, стартапів, інвесторів й бізнес-ангелів.

Як зазначають організатори, ключові цілі серії заходів — презентація української стартап-екосистеми ізраїльським партнерам, популяризація технологічних продуктів й послуг з обох країн, а також початок подальшого двостороннього співробітництва з потенційними клієнтами та сприяння стратегічній співпраці між урядами і бізнесом.

Під час IIWU заплановані доповіді та панельні дискусії, нетворкінг, робота виставкових зон, B2B-зустрічі та tech-тур Києвом.

Крім того, у рамках у рамках інноваційного тижня відбудеться  масштабна технологічна конференція Ukrainian Israeli Innovation Summit (UIIS).

Серед спікерів заходу: засновник найбільшої у світі краудфандингової платформи для інвесторів Джон Медвед, один з провідних ізраїльських експертів в галузі глобальних кібернетичних тенденцій, високих технологій й оборонної промисловості Амір Рапапорт, серійний підприємець та бізнес-ангел, який профінансував понад 150 інвестиційних проектів по всьому світу Ігор Рябенький.

“Ми дуже раді, що минулорічний Україна-Ізраїльський Саміт приносить свої результати: все більше ізраїльських компаній включають Україну в свою бізнес-адженду, ключові гравці технологічної екосистеми Ізраїлю знову приїжджають в Україну, а сам захід перетворюється на повноцінну платформу для налагодження бізнес-партнерств між нашими країнами”, — каже Олена Новгородська, СЕО та засновниця Global Israeli Initiative, засновниця та продюсерка Ізраїльського тижня інновацій.

Заходи організовані Global Israeli Initiative та UNIT.City за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Посольства України в Державі Ізраїль.

Investory News є інформаційним партнером IIWU.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram