Новини
2 Жовтня 2024
32

У Кейптауні запускається Uber Safari

Сервіс пропонує туристам поїхати на сафарі на таксі

Фото: IOL

Додаток для замовлення таксі Uber вирішив взятися за організацію африканського сафарі, повідомляється на сайті компанії.
Нова послуга Uber Safari почне працювати вже цього тижня в Кейптауні (Південна Африка).

Організатори обіцяють, що в рамках одноденної поїздки туристи матимуть змогу побачити так звану африканську “велику п’ятірку” – левів, слонів, буйволів, гепардів та носорогів.

Послуга включає трансфер з Кейптауна на автомобілі з брендом Uber Safari в приватний заповідник Aquila Private Game Reserve, де гостей зустрінуть вітальним обідом. Після цього туристів пересадять у традиційний сафарі-автомобіль із досвідченими єгерями та польовими гідами. По завершенню сафарі мандрівники ще матимуть можливість прогулятися Аквілеєю, а потім їх повернуть до Кейптауна.

Бронювання послуги стане доступним у додатку Uber з 2 жовтня 2024 року, його можна буде оформити заздалегідь за 90 днів до туру — закриватиметься бронювання за 24 години до поїздки. Uber Safari працюватиме щоп’ятниці та суботи до кінця січня. Вартість поїздки складе $200. Взяти в ній участь зможуть щонайбільше четверо гостей.

Очікується, що кількість поїздок Uber Safari буде обмежена. Пасажирам, які бажають забронювати тур, рекомендується робити це заздалегідь.

Як писали раніше Investory News, в ОАЕ з’являться безпілотні таксі Uber.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram