Драйв
1 Листопада 2019
2 774

ТОП-10 фільмів про вплив технологій на майбутнє людства

Штучний розум, андроїди, 200-літні люди — чого тільки не придумали до нас і для нас 

“Штучний розум”
Стівен Спілберг вміє інтригувати. Сюжет фільму розказує про людей, які пережили глобальне потепління і створили передових роботів, здатних мислити і проявляти емоції. І один з таких роботів — дитина.

“Чорне дзеркало”
Режисери цього нашумілого серіалу мали місце, де розгулятися. Кожна серія — шедевр. Адже в кожній з них сатирично зображена параноїдальна залежність людей від гаджетів і технологій. До речі, багато технологій, які були показані в перших сезонах серіалу, дуже швидко з’явились після виходу серіалу.

“Двохсотлітня людина”
Придбаний робот домашній чи то побутовий прилад, запрограмований на виконання невдячної і брудної роботи, поступово починає відчувати емоції та в нього виникають творчі ідеї. Родина, в якій він живе, згодом виявляє, що Ендрю — далеко не звичайний робот. Ось тут і починаються події…

“Модифікований вуглець”
У далекому майбутньому людство навчилося уникати фізичної смерті, записуючи свідомість і спогади окремої людини на спеціальні носії. Далі особистість переноситься в нове тіло. Чим це все може закінчитись? Відповідь досить не проста.

“Світ дикого заходу”
Серіал, вартий уваги і часу. В ньому показано, як люди здійснюють свої найсміливіші фантазії в тематичному парку, населеному андроїдами, яких неможливо відрізнити від людей. Але одного разу в програмі відбувається збій, і роботи виходять з під контролю. Чи зможуть відвідувачі і творці парку впоратися зі штучним розумом, який починає мислити самостійно?

“Прекрасний новий світ”
Фільм-антиутопія за мотивами роману Олдоса Хакслі розповідає про людське життя, яке зароджується в інкубаторах, а особливі ліки допомагають жити в суспільстві без болю і страждань. Ще той треш, відверто сказати.

“Я, робот”
На дворі 2035 рік, життя людей сильно змінилося завдяки науковому прогресу. В їх повсякденне існування щільно влилися роботи, які стали відданими і безмовними помічниками. Але щось пішло не так…

“Вона”
З одного боку — романтична історія чоловіка, який шукає спілкування. З іншої — коли жінка, з якою він спілкується, — операційна система. Ще той роман з пристрастями!

“Час”
Ласкаво просимо у світ, де час став єдиною і твердою валютою, де люди генетично запрограмовані так, що у 25 років перестають старіти. Правда, подальші роки коштують грошей. Ох, уже ця гонитва за безсмертям…

“Явище”

Новий серіал про “нових людей”, тобто роботів, яких взагалі не відрізнити від справжніх людей. Інтрига в кожній серії! Особливо, коли робот – це дитина.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram