Новини
25 Липня 2019
858

Тігіпко інвестує: Група ТАС вклала у фінтех-стартап MyCredit $3 млн

В результаті угоди оцінка компанії MyCredit перевищила $20 млн

Фото: ua.news

FinTech-стартап MyCredit в рамках раунду А залучив інвестиції обсягом $3млн. Лід-інвестором раунду виступила фінансова група “ТАС”. В результаті угоди оцінка компанії MyCredit перевищила $20 млн, йдеться у прес-релізі компанії.

Як зазначається, інвестиції раунду будуть спрямовані на залучення нових клієнтів сервісу, збільшення кредитного портфеля та подальшу розробку продукту. “Загалом інвестиції в стартап, які відповідають стратегії розвитку фінансового сектора компанії, розглядають як взаємовигідне партнерство”, – повідомили в компанії.

За словами Дмитра Стензя, СЕО компанії MyCredit, це партнерство є стратегічним. “Ми довго підбирали не просто фінансового інвестора, а “смарт-мані”, який зможе посилити нашу експертизу в фінансовому секторі, а також має досвід зростання в конкурентних ринках”, – прокоментував він.

У свою чергу Антон Кернасовський, директор з інвестицій Групи “ТАС” зазначив, що в умовах жорсткої ринкової конкуренції MyCredit демонструє вражаюче зростання і високу якість кредитного портфеля.

“Інвестиція доповнює портфель Групи “ТАС” у фінансовому секторі, який, зокрема, включає ТАСкомбанк, Universal Bank, процесинговий центр ТАС ЛІНК, оператора споживчих кредитів “КредитМаркет” і лізингову компанію “УЛФ Фінанс”, – підкреслив він.

MyCredit – сервіс швидкого кредитування, що надає гроші на карту в режимі онлайн. Проект стартував 2016-го й за три роки увійшов до трійки лідерів ринку онлайн-кредитування України. За час роботи послугами компанії скористалися понад 500 тис. клієнтів.

Група “ТАС” працює на фінансовому ринку України з 1998 року і є однією з найбільших інвестиційних фінансово-промислових груп.

Раніше Investory News писали, що завод “Кузня на Рибальському” обійшовся бізнесмену Сергію Тігіпко в $235,8 млн. Таким чином його компанія Ewins Limited заволоділа пакетом акцій у 73,9%. У свою чергу фонд ВІК, що об’єднує активи народного депутата Ігоря Кононенка, придбав свій пакет акцій (20,1%) за $64,2 млн. Загальна сума угоди склала $300 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram