Новини
5 Лютого 2022
1 327

Технології для весілля: Головні тренди на 2022 рік

Найперспективніші — 3D-друк, віртуальна/доповнена реальність та штучний інтелект

Наступною індустрією, яка зазнає технологічного перевороту, швидше за все стане весільна. Завдяки великій різноманітності технологій, весільні урочистості змінюються, а можливостей запам’ятати такий знаменний день стає набагато більше, повідомляє Rusbase.

У 2022 році гостей можна буде здивувати цікавими додатками та новими різноманітними гаджетами.


“Розумні” каблучки

Традиційні весільні каблучки замінять пристрої, які підключаються до додатків і відстежують стан здоров’я, наприклад сон і серцевий ритм. Крім цього, є й обручки-проектори, за допомогою яких можна переглядати весільний альбом у будь-якому місці та на будь-якій поверхні.

“Розумні” браслети

Якщо ви не хочете носити технологічний девайс на пальці, то варто звернути увагу на розумний браслет. Він має ті ж можливості, що й каблучка, а також позбавляє необхідності заглядати до телефону під час церемонії.

Дрони

Це не нова технологія, але під час весільних церемоній вона розкривається з іншої сторони. Дрони дозволяють отримати знімки великим планом і з незвичайних ракурсів, а також можуть принести каблучки та навіть тримати шлейф сукні нареченої. Способи застосування обмежені лише фантазією організаторів і замовників.

Навчитися керувати дроном нескладно. Однак на весіллі у вас буде багато інших обов’язків, тому, ймовірно, краще довірити це завдання навченому гостю або професіоналу.

Камера GoPro

Камери GoPro не тільки компактні, але й пропонують відео з високою роздільною здатністю. Звичайно, традиційний весільний фотограф все ще може порадувати наречених цікавими знімками, проте ця технологія відкриває абсолютно нові ракурси. Наприклад, камеру можна прикріпити на комір нареченому або навіть помістити у букет нареченої.

GIF-фотобудка

Цікаві фотографії — один із найважливіших елементів весілля. Традиційні фотобудки отримали оновлення — замість звичайних нерухомих зображень сучасні пристрої дозволяють створювати анімації у форматі GIF. Такими фото можна легко поділитися або навіть роздрукувати.

Пряма трансляція

Деякі з ваших друзів чи родичів хотіли відвідати церемонію, але не змогли приїхати? Не біда — сьогодні легко можна провести пряму трансляцію весілля. Ви можете організувати її як самостійно, так і придбати готовий пакет послуг.

3D-технології

Вони чудово доповнять ваш набір технологічних інструментів для весілля. Віртуальні 3D-тури дозволять вибрати ідеальне місце для церемонії, 3D-макети — спланувати відповідне оформлення, а 3D-друк — створити реалістичну прикрасу для торта у формі нареченого та нареченої.

Фото: taro911 Photographer/Shutterstock

І це ще не все — наразі на 3D-принтері можна роздрукувати майже будь-який елемент. Наприклад, букет, про який ви завжди мріяли, та копію діаманта.

Селфі-палиці

Практично кожен гість робитиме знімки на телефон — селфі-палиці допоможуть покращити якість. Навіть якщо ви не зможете купити їх оптом, подумайте про цей варіант. Він замінить відносно дорогу фотобудку та заощадить кошти.

Світлове шоу на весільному торті

Якщо ви не хочете витрачати всі статки на світлові проекції  у всьому приміщенні, можна обмежитися тортом. Формат набирає популярності, і дедалі більше компаній пропонують таку послугу.

До світлового шоу можна додати як незвичайні візерунки, так і спільні фотографії.

Віртуальна підготовка

Це чудовий спосіб спланувати весілля та справжній порятунок для тих, хто організовує його за кордоном. Сучасні технології дозволяють спілкуватися та вигадувати декор, перебуваючи у різних містах і навіть країнах. А 3D-моделювання ще більше спрощує завдання, позбавляючи необхідності візуалізувати задумане в голові.

Інші тренди

3D-друк, віртуальна/доповнена реальність та штучний інтелект — ці три напрямки скоро знайдуть дедалі більшого застосування у весільній індустрії. Наприклад:

• роботи для обслуговування та розваг;

• інтерактивні запрошення;

• інтерактивні розваги та декор;

• плейлисти, які у режимі реального часу вибирають пісні на основі реакції гостей.

Останні п’ять років весільні технології активно розвиваються. І якщо це продовжиться такими ж темпами, то вже незабаром щасливі пари виїжджатимуть із весілля на безпілотних автомобілях.

Раніше Investory News писали, через три роки в стратосфері можна буде відсвяткувати весілля. У компанії Space Perspective розповіли, що до них вже звернулися з такою заявкою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram