Новини
24 Жовтня 2023
267

Термінали “Нової пошти” облаштують “капсулами безпеки”

Також буде переглянуто їх режим роботи

Після трагедії внаслідок ракетного удару по терміналу на Харківщині “Нова пошта” перегляне режим роботи відділень у найбільш небезпечних регіонах. Зокрема, компанія планує облаштовувати так звані капсули безпеки, повідомив співвласник компанії В’ячеслав Климов, пише “Бабель”.

“Не можу зараз сказати, що саме ми вирішили, але в режимі роботи терміналів зміни будуть точно, особливо в таких зонах, як Харків, бо там вже є певна статистика прильотів”, — сказав він в інтерв’ю виданню.

За його словами, компанія також розглядає можливість зробити в терміналах щось на кшталт “ізраїльських капсул” у житлових домах. “Вони потрібні саме для випадків, коли немає часу навіть для того, щоб добігти до укриття”, — пояснив він.

Як уточнив Климов, компанія вже має певний досвід, адже у деяких відділеннях в Харкові та Миколаєві були встановлені подібні капсули.

“У відділенні в Харкові у дворі стоїть залізобетонна капсула, яка захищає і працівників, і клієнтів”, — додав співвласник компанії.

Климов також наголосив, що компанія ретельніше контролюватиме, щоб під час повітряної тривоги відділення не працювали, “особливо в містах, до яких швидко долітають балістичні ракети”.

Нагадаємо, в Ізраїлі та секторі Газа буде відключено поточні дані карт Google .

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram