Соцмережі
21 Лютого 2019
657

Тарас Висоцький: Молочна співпраця

Зростає частка молока екстра класу

Вчора на круглому столі «Голландсько-українська співпраця у молочному секторі у рамках проекту Нідерландсько-український молочний центр» приємно було відзначити прогрес у виробництві якісного молока промисловими підприємствами. Позитивний тренд зростання частки молока екстра класу відзначається уже чотири роки поспіль. Є багато гарних прикладів реалізації молочних проектів, і варто поширювати ці кейси на всю Україну.

Водночас, в Україні ще залишається нереалізований потенціал і можливості для нарощування виробництва молока та розвитку молочного скотарства. Бюрократичні процедури в Україні є досить тривалими, дорогими і не завжди забезпечують доступ до передового генетичного матеріалу для українських аграрних виробників.

Залишається потреба у застосуванні профілактичних методів боротьби із захворюваннями у скотарстві, зокрема, з лептоспірозом. Необхідно продовжувати адаптацію українського та європейського законодавства у частині ветеринарного контролю та регулювання, стандартизації та оцінки якості молока.

Вчора на круглому столі «Голландсько-українська співпраця у молочному секторі у рамках проекту Нідерландсько-український…

Опубліковано Taras Vysotskyi / Тарас Висоцький Середа, 20 лютого 2019 р.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram