Новини
27 Лютого 2021
600

Таїланд вперше дозволить туристам провести карантин у розкоші

Країна випробує новий формат ізоляції для іноземців

Таїланд почав реалізовувати власні плани із залучення заможних туристів. 70 таких мандрівників з шести країн світу проведуть обов’язковий при в’їзді в Таїланд карантин на віллі, пише Atorus.

За даними тайського Центру з управління ситуацією з COVID-19 (CCSA), це будуть громадяни Бразилії, Канади, Франції, Данії, України та США.

Це перший випадок з початку дії 14-денного карантину для іноземців, коли закордонні гості Таїланду пройдуть обов’язкову ізоляцію на приватній віллі. Вони прибудуть 21 лютого через Індонезію на зафрахтованому літаку, після чого відправляться на карантин до престижного курортного комплексу Sri Panwa у Пхукеті, який позицірнує себе як 5-зірковий бутік-готель з приватним пляжем.

Прес-секретар CCSA Тавісілп Візануйотін підкреслив, що в Таїланді такий формат ізоляції буде випробуваний вперше, хоча можливість проходити карантин на віллах іноземці могли й раніше.

Перші п’ять днів туристи не зможуть покинути свої кімнати, а після цього їх пересування будуть обмежені територією готелю — поки не закінчиться карантин.

Якщо карантин на віллах сподобається заможним мандрівникам, Таїланд стане одним із основних туристичних напрямків, повідомляє CCSA.

“Ми будемо туристичним центром нової ери”, — зазначив представник Центру.

Доба проживання на віллі готелю Sri Panwa коштує від 18 тис. грн на двох. До кінця лютого вільних місць в комплексі годі й шукати. У березні “карантин на віллах” буде коштувати від 200 тис. грн на двох — при бронюванні та негайній оплаті. При попередньому бронюванні ціна перевищить 300 тис. грн.

Investory News дізналися, як необхідно готуватися до мандрівки, якщо ти справжній борець за екологію. Про екотуризм можна прочитати за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram