Новини
18 Лютого 2020
1 067

T.B. Fruit планує запустити напрямок шокової заморозки овочів, фруктів та ягід

Потужності виробництва становитимуть 120 тонн сировини на добу

Запуск напрямку шокової заморозки овочів, фруктів та ягід планується у нинішньому році на основному підприємстві T.B. Fruit у м. Городок Львівської області.

Раніше даним напрямком займався польський завод Групи компаній T.B. Fruit. Однак згодом було прийнято рішення про перенесення виробництва в Україну. Таким чином компанія забезпечує робочими місцями українців і створює передумови для розвитку вітчизняної сировинної бази.

Технологія IQF (Individual Quick Freezing) – швидке заморожування продуктів шляхом використання максимально низьких температур. Це дозволяє зберегти зовнішній вигляд, смакові властивості та всі корисні речовини у фруктах, ягодах та овочах на рівні свіжого продукту.

Потужності виробництва з шокової заморозки становитимуть 120 тонн сировини на добу.

Заморожена продукція буде постачатисявеликими об’ємами для b2b сегменту, так і на полиці українських супермаркетів, що дозволить витіснити іноземного виробника і здешевити продукт для кінцевого споживача.

“На сьогодні більшість замороженої продукції на полицях українських супермаркетів займає продукція польських виробників, які тут в Україні закуповують сировину, фасують це все в Польщі, а потім ми споживаємо імпортовану продукцію з полиць вітчизняних магазинів. T.B. Fruit ламає тенденцію і дає розвиток українському виробництву в цьому напрямку. За рахунок цього збільшиться посадка садівництва під відповідними агрокультурами. Цим самим ми даємо роботу українському селу та робимо акцент на споживанні української продукції”, прокоментував Олег Мочалюк, директор з виробництва T.B. Fruit.

Довідково:

T.B. Fruit – вертикально-інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва. Лідер українського ринку та провідний виробник концентрованих соків в Європі, третій усвіті виробник яблучного пектину. До складу Групи входять 7 заводів з переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси. В T.B. Fruit працює 2,5-3,5 тис. чоловік, в залежності від сезону. Компанія належить українському бізнесмену Тарасу Барщовському.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram