Драйв
17 Жовтня 2020
4 793

Сучасна візуалізація: ТОП професій 2020 року, для яких знадобиться вміння малювати

Наразі художній талант має великий попит

Малювання давно перестало бути суто творчою справою, що не приносить прибуток. Сучасний світ все більше візуалізується, відображаючись в картинах, віртуальній реальності, рекламі.

Наразі художній талант має великий попит. У 2020 році ряд спеціальностей переформатовуються, об’єднуючи в собі творчий підхід, логіку й можливість самореалізації.

Графічний дизайнер

Ця професія сьогодні потрібна як ніколи. Безліч компаній звертаються до графічного дизайнера, який допомагає вирішити ряд питань:

– розробляє фірмовий стиль, бренд, оформляючи логотипи різної продукції;

– створює унікальні плакати, візитки, буклети, постери;

– допомагає розробляти сторінки з індивідуальним стилем і графікою.

Для реалізації ідей, графічний дизайнер повинен вміти працювати в мультимедійних програмах: Photoshop, InDesign, Illustrator та інших, знати технологію веб-верстки, колористики, вміти комунікувати з людьми.

Ілюстратор

Доповнює текстову інформацію художньою для посилення подачі матеріалу. Повинен глибоко занурюватися в тему, у точності передаючи її настрій, тематику. Ілюстратор працює у друкованих виданнях, інтернет-ресурсах.

3D-моделлер

Актуальна на сьогодні спеціальність, що інтегрує у віртуальне середовище плоскі двомірні моделі. Тут широке коло можливостей для роботи: у ландшафтному дизайні, мультиплікації, розробці ігор, презентацій проєктів.

Модельєр

Професія об’єднує декілька талантів – нестандартне мислення, уміння конструювання, креслення. Недостатньо просто намалювати модель одягу, необхідно продумати, як вона сидітиме на людині, виглядатиме з різної тканини, виглядатиме під різними кутами, освітленні.

Вільний художник

Тут талант може реалізуватися повною мірою, не піддаючись тиску начальства, впливу тенденцій моди, розкриваючись за власним баченням.

Вільний художник повинен зуміти донести свої творіння публіці, організувати виставки, просувати творчість самостійно. Існують інші, не менш цікаві, що приносять дохід, професії, наприклад, художники-постановники, що створюють декорації на сцені театру або кіно або реставратори, що відновлюють твори мистецтва. Не менш важлива спеціальність архітектора, що створює будівлі та парки.

Усі вони пов’язані з малюванням, досить популярні й допомагають втілити у життя найсміливіші ідеї.   

За матеріалами VOKI Games

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram