Драйв
2 Лютого 2022
3 733

Стиль як належне: Як одягаються найбагатші жінки світу

На вигляд часто судять про стан корпорацій

Мати на руках мільйони — не значить, мати ідеальний смак. Investory News дізналися, що носять жінки, які залишили далеко позаду відомих бізнесменів-чоловіків, і хто з цих дам досяг висот не тільки в роботі, а й в умінні одягатися стильно та актуально.

Маккензі Безос

2019 року Джефф і Маккензі Безос — колись найбагатша пара в історії — офіційно розірвали шлюб після 25 років спільного життя. Згідно з умовами розлучення, Маккензі Безос зберегла за собою 4% акцій на суму $38 млрд в Amazon — великої технологічної компанії, яку очолює її колишній чоловік, що на той момент зробило її третьою у списку найбагатших жінок світу.

З того часу на фоні зростання вартості акцій компанії її статок зріс майже вдвічі. А у 2020 році Маккензі стала найбагатшою жінкою США, хвацько обігнавши впливових конкуренток.

Правда, говорити про те, що Маккензі — лише ексдружина успішного чоловіка, докорінно невірно. Пара познайомилася ще до заснування Amazon у 1994 році. Маккензі була невіддільною частиною історії створення Amazon — за словами пари, в 1994 році закохані вирушали в Сіетл, а Безос сидів на пасажирському сидінні, працюючи над бізнес-планом компанії, що зароджується. Вона була першим бухгалтером Amazon і брала участь у перетворенні справи з невеликого онлайн-магазину книг у гіганта електронної комерції, яким він є сьогодні, — другу компанію в історії Америки, вартість якої перевищує $1 трлн.

В одязі Маккензі віддає перевагу універсальній уніформі — як правило, на заходах вона з’являється в лаконічних сукнях-футлярах, а для килимових доріжок вибирає все те саме, тільки яскравих відтінків і з якоюсь незвичайною деталлю. Не боїться Маккензі й сміливіших експериментів: до мінісукні вона легко може підібрати шкіряні ботфорти, а в одному вечірньому образі поєднує виріз у зоні декольте та на подолі вбрання.

Франсуаза Бетанкур-Майєрс

Однією з головних опонентів Маккензі Безос у боротьбі за звання найуспішнішої жінки світу якийсь час була Франсуаза Бетанкур-Майєрс — онука засновника L’Oreal. Вона входить до ради директорів L’Oreal з 1997 року і є головою сімейної холдингової компанії.

Беттанкур-Мейєрс та її сім’я володіють 33% акцій компанії L’Oreal, яка у 2019 році показала найкраще зростання продажів за більш ніж десятиліття. Франсуаза стала спадкоємицею косметичного гіганта у 2017 році, коли її мати Ліліан Беттанкур, на той момент найбагатша жінка у світі, померла у віці 94 років.

Як справжня француженка, Франсуаза цінує в одязі аскетичність та універсальність. Її найвиграшніший колір — чорний, в якому представлена ​​переважна більшість її предметів гардеробу. Є в неї й виграшний аксесуар — яскрава хустка, що контрастує за кольором із вбранням. До темних нарядів вона підбирає шарфи у відтінках фуксії, апельсина, лайма або варіанти з незвичайними принтами, які роблять її образи менш похмурими.

Еліс Волтон

Еліс Волтон — дочка американського мільярдера, засновника найбільшого продуктового магазину Walmart в США Сема Волтона, багата спадкоємиця і завсідник списків Forbes.

У різний час вона посідала різні позиції в рейтингах, але частіше задовольнялася другим рядком найбагатших жінок світу. Її головний аксесуар, який давно став її фірмовою частиною образу, — великі окуляри у контрастній роговій чи пластиковій оправі.

Хоча бізнес-леді так само як і інші колеги, одягається в класичному і досить стриманому стилі, вона любить додавати яскраві акценти в образ — наприклад, робить ставку на бордовий жакет замість класичного чорного або картатого.

Лорен Пауелл Джобс

Вдова Стіва Джобса зараз може похвалитися $18,8 млрд. Бізнес-леді заробляє на акціях свого покійного чоловіка в Apple та Disney. Вона також є співзасновником і президентом ради College Track, яка готує дітей із малозабезпечених сімей до вступу до коледжу.

Після смерті Стіва Джобса Лорен успадкувала фонд Steven P. Jobs Trust, який володів 7,3% акцій The Walt Disney Company вартістю близько $11,1млрд і 38,5 млн акцій Apple Inc. У липні 2020 року Пауелл Джобс посідала 59-е місце у щорічному списку мільярдерів Forbes, що робить її найбагатшою жінкою технологічної промисловості.

Стиль Лорен виглядає набагато прогресивнішим і різноманітнішим, ніж в інших представниць бізнесу. У її гардеробі є як більш класичні та нейтральні речі, так і блузи та жакети з принтами та сукні з вишивками. Особливої ​​майстерності вона досягла у підборі образів для килимової доріжки — розкішні та при цьому сукні, що не викликають, у підлогу вона поєднує з мінімумом прикрас і лаконічними клатчами.

Худа Каттан

Одна з найпопулярніших жінок Близького Сходу Худа Каттан започаткувала свою імперію краси після того, як покинула фінансову діяльність у Дубаї. Довгий час вона працювала візажистом і щосили намагалася знайти накладні вії відмінної якості. Як це часто буває, потреба змусила задуматися про свій бізнес.

Тож дівчина запустила косметичний бренд Huda Beauty та почала виробляти штучні вії. Новинку чекав приголомшливий успіх, а серед шанувальниць була помічена Кім Кардаш’ян — один із найясніших каталізаторів продажів. З того часу імперія краси Худи розширилася до засобів для догляду за шкірою, а сама Каттан стала відомою близькосхідною бізнес-леді.

Худу називають однією з десяти найвпливовіших жінок у світі краси поряд з Кім Кардаш’ян, і в стилі відомих бізнес-вумен і справді є чимало перетинів. Каттан любить нюдові кольори, облягаючі силуети й всі найвідоміші маркери розкішного стилю — пір’я, шкіряні сукні, декольте, золоті ланцюги та пухнасті шуби (і бажано — все це в одному образі).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram