Новини
16 Серпня 2019
699

Стартап з доставки квітів UrbanStems залучив $12 млн

Компанія використає кошти на розвиток бізнесу, зокрема на нову послугу з доставки подарунків

Американський стартап з доставки квітів UrbanStems у рамках фінансування серії B залучив $12 млн, повідомляє TechCrunch.

Генеральний директор Сет Голдман розповів виданню, що стартап вже використовує гроші для розширення своєї діяльності.

“Тепер в UrbanStems є дві моделі доставки. Перша – це кур’єри на велосипедах, які доставляють рослини й квіти протягом двох годин в Нью-Йорку і Вашингтоні, а також в окрузі Колумбія, де знаходиться штаб-квартира компанії. Також є сторонній партнер, який пропонує доставку на наступний день у будь-якій точці США”, – додав Голдман.

Компанія починала з доставки кур’єрами на велосипедах, і в UrbanStems заявили, що надалі не відмовляються від цієї стратегії.

Водночас, доставка на наступний день дозволила б компанії рости набагато швидше в короткостроковій перспективі.

Недавні ініціативи включають партнерство з Vogue: букети, створені редакторами видання. Крім того, компанія розширюється за межі квітів, де ціни починаються від $35, і рослин (від $50), пропонуючи тепер й подарункові коробки, ціни на які починаються від $55.

“Ми надаємо більше, ніж просто квітковий продукт. Сам подарунок – це дуже емоційна і важлива річ для клієнта”, – зазначає Сет Голдман.

Раунд фінансування проходив з SWaN & Legend Venture Partners, який також очолював серію A, коли компанія залучила $6,8 млн, і Motley Fool Ventures за участю Middleland Capital, NextGen Venture Partners і Sagamore Ventures.

“Ми раді продовжувати інвестувати у розвиток UrbanStems. Як і раніше вражені командою на чолі з Сетом Голдманом, оскільки він будує міцний фундамент, закладений співзасновниками, у створенні успішної платформи для доставки подарунків у майбутньому”, – заявив керуючий директор SWaN&Legend Девід Штрассер.

Нагадаємо, служба термінової доставки Dostavista залучила $15 млн. Служба термінової доставки Dostavista залучила $15 млн.

А компанія Menu Group завершила юридичну процедуру з поглинання українського сервісу доставки їжі Eda.ua, який запуститься на українському ринку під брендом Menu.ua цієї осені. Вартість такого сервісу оцінюється експертами від 0,5 до 1,5 річного обороту їжі, а точніше – не більше $2 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram